Vonschloo versterker

Het is het belangrijkste onderdeel van een perfecte audio en video integratie en zal de weg vrijmaken voor een muzikale topprestatie.

"Eenvoud schermt de complexiteit af."

Remco, Henri & Arjan
Box Image
Het ontwerp van de slimme versterker is samenhangend en duidelijk. Het is gereduceerd en gericht op materiaal en afwerking. Doel en functionaliteit zijn intuïtief. Eenvoud schermt de complexiteit af. Het technische hart van de slimme versterker zit in het matzwarte koetswerk dat wordt beschermd door zijn lichtgrijze vezelcement afdekplaat. Door het lasergraveren van het Vonschlo logo direct op het vezelcement kregen de ontwerpers de mogelijkheid om de minimalistische 360 graden ontwerpbenadering te benadrukken.

Configuratie

De Vonschloo slimme versterker is een geweldige samenwerking met Rowen Zwitserland. Het is het belangrijkste onderdeel van een perfecte audio en video integratie en zal de weg vrijmaken voor een muzikale topprestatie. De muziek afkomstig van een streamer kan worden bediend via app of uw tv-afstandsbediening. Een intuïtieve bediening is gegarandeerd. Single-Ended-Class-A ingangscircuits met optimale dynamische gevoeligheid maken een geweldige geluidsevolutie mogelijk.

Een ander belangrijk typisch Zwitsers aspect met betrekking tot deze versterker is het feit dat hij strikt gestructureerd is voor een lange levensduur. Dankzij een slimme besturingslogica kunnen moderne poorten zoals streamer en bluetooth vervangen worden wanneer dat nodig is.

Slimme integratie betekent voor deze versterker, niet kort-gedateerde technologie in onze producten stoppen, maar ze extern perfect te integreren. Zelfs de LED Dot-Matrix display heeft een levensduur die vele malen langer is dan TFT of OLED-displays.

Versterker

Materiaal

Omdat het ontwerp van de slimme versterker wordt gedreven door eenvoud benadrukt dit het belang van de keuze van materialen. De combinatie van vezelcement en metaal is een onorthodoxe maar zeer sensuele melange. Dit opzettelijke contrast van materialen is de basis van de subtiele charme van de versterker. De matte kleur afwerking van het metaal leidt de aandacht naar het glanzende display waar de functie zichtbaar wordt.

Review van een echte kenner!

Vonschloo SwissHD SmartAmp:

  • In de prijscategorie goede geïntegreerde versterker en zeer stabiel;
  • De combinatie met de L10 speaker is goed maar er kan nog meer uit de speakers gehaald worden.

Conclusie:
Zeer fraaie speaker zowel visueel maar niet in het minst klankmatig. De speaker vind ik een echte aanrader. Zeer aan te bevelen. De combinatie met de SwissHD SmartAmp is voor de prijssetting een goede combinatie. Wil je nog meer uit de speakers halen en tot zijn volle recht laten komen, en dat kan met deze speakers, door hem nog net dat tikje meer te gunnen met een nog betere preamp/amp combinatie

Jan Vanstiphout | Hengelo

Speaker L8 & L10

Lees meer

Esthetiek & Prestaties

De L8 en L10 Luidsprekers zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde geluidservaring en een tijdloos design.
Lees meer

Module dressoir

Lees meer

Modern & Eenvoud

Dit eenvoudige maar geraffineerde meubel biedt vrijheid en maakt een duidelijk visueel statement. Gebruikt als een klassieke dressoir, standalone of als scheidingswand voor een grote ruimte.
Lees meer

Slimme versterker

Lees meer

Slim & mooi

Deze slimme versterker is samenhangend en duidelijk in zijn vorm en functionaliteit.
Lees meer